Konsulenter

I Landsforeningen for Økosamfund har vi mange spændende mennesker og ressourcer at byde på.
Nedenfor finder du et udbud.
Du kan også stå på denne liste. Det koster 500 kr. årligt og hjælper til, at andre mennesker kan finde frem til dig. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.

Er du medlem af LØS kan du også byde dig til på denne side – kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om konsulenterne herunder.

 

Ditlev Nissen

 • Foredrag
 • Rådgivning
 • Undervisning
 • Udviklingsforløb inden for den sociale og økonomiske dimension.

Jeg har boet i Christiania fra 1993 til 2006. Er kommende indflytter i Permatopia. Har været med i LØS siden 1995 og formand fra 2010-2015.

Min virksomhed LevendeLokalsamfund.dk er medlem af LØS.

Her laver jeg undervisnings- og konsulentopgaver inden for bæredygtighedshjulets sociale og økonomisk dimension.

Mulige emner:

 • Community Building
 • Aktiv lokaløkonomi
 • Socialøkologi
 • Konflikthåndtering
 • Visions- og afklaringsprocesser
 • Mødekultur
 • Beslutningsprocesser.

 

Tlf.: 5055 7212
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 Morten Hylleberg

 • Foredrag
 • Rundvisninger
 

Findes der alternativer til tidens vækstparadigme?

Foredrag v. Morten Hylleberg, økologisk landmand, politibetjent, halmhusbygger, iværksætter, foredragsholder mm.

Jeg lever et liv der er en skændsel mod BNP! – arbejder deltid, er gældfri, genbruger frem for at købe nyt, dyrker dele og bytte økonomi, laver store mængder frivilligt arbejde osv.!

Er sådan en som mig et problem for samfundet, eller en del af løsningen?

Foredraget handler om at gå andre veje. At lade sig inspirere af alternativ tænkning, at tage ansvar for eget liv og læring, samt styrken i at turde handle, på det man tror på. Handling er et stærkt redskab til at bekæmpe afmagt, frustration og følelsen af ikke at kunne gøre en forskel, selvom man sagtens kan se behovet for den!

Med mig selv som eksempel fortæller jeg, hvorfor jeg sadlede om undervejs fra at realisere mine boligdrømme på helt traditionel vis. Jeg valgte, at bruge min opsparing på 300.000 kr. til at bygge et halmhus, som gjorde mig gældfri på boligmarkedet fra dag 1, fremfor at bruge pengene på en udbetaling til en bolig, der ville medføre en stor gældspost.

Jeg kommer med konkrete ideer til, hvordan man kan gribe en tilværelse med lave omkostninger og gældsfrihed an, ligesom jeg viser udvalgte billeder, der illustrerer de ting jeg taler om.

Foredraget efterlader tilhøreren med en ’yes we can’ følelse. Det provokerer og skaber debat. Det sætter fokus på den meget væsentlige del af ens liv, det er at tage stilling til, hvor man som menneske er på vej hen. Er det den rigtige vej? Er ’vejen’ er et bevidst valg, eller en ubevidst jeg følger med strømmen ’handling’?

Foredraget tager 1 - 1½ time afhængig af spørgelyst, og tilhørerne inddrages undervejs.

 

Tlf.: 299 399 30
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.egebjerglandsbyvirksomhed.dk/hyllebergs-verden

 

 Camilla Nielsen-Englyst

 • Foredrag
 • Rundvisninger
 • Workshops/undervisning
 

Jeg bor i Økosamfundet Hallingelille og er engageret i økobevægelsen, både nationalt og internationalt.
Er en erfaren facilitator med hang til deltagerinvolverende workshops om bæredygtig og design af fremtiden. Foredrag og undervisning er en del af min erfaring og jeg er altid frisk på nye opgaver, der har med formidling af bæredygtighed at gøre. Har samarbejdet med højskoler, skoler, økosamfund og organisationer.

I den senere tid er jeg meget optaget af opstart at nye økosamfund/initiativer, gruppedynamik, ledelse, beslutnings-og organiseringsformer, konflikt/kommunikation og alt det andet lim, der binder mennesker i fællesskaber sammen.

Jeg deltager for LØS i udviklingsprojekter med Global Ecovillage Network og vores samarbejdsprojekt med bevægelsen i Ghana. Kan fortælle engageret om stort set alt mellem himmel og jord.

 

Tlf.: 29723145
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.